ШОФЬОРСКИ СИНДИКАТ ДА ИЛИ НЕ?
5 posters
niknmaxroads :: форум :: форум
Страница 1 от 1
ШОФЬОРСКИ СИНДИКАТ ДА ИЛИ НЕ?
Дошло ли е времето за синдикат?
Ще оправили нещата?
.....................
Ще оправили нещата?
.....................
Re: ШОФЬОРСКИ СИНДИКАТ ДА ИЛИ НЕ?
Синдикат трябваше да има отдавна,а дали ще се оправят нещата зависи от хората които ще го представляват.Завиждам на гърците,много са сплотени и държат на исканията си докрай,е ние неможем ли???Admin написа:Дошло ли е времето за синдикат?
Ще оправили нещата?
.....................
Blue stonе- Брой мнения : 8
видно е че не можем.ние като,че ли чакаме някои да ни оправи и да минем по терлици,докато гърците и други народи си отстояват и борят за правата си.
Интерестна дискусия по темата http://www.driver-bg.eu/index.php?topic=203.0
Синдикат-блян в нашите мечти!
Аз мисля.че отдавна е минало времето по тази тема! И България е страна-членка на ЕС. Едно от изискванията е да имат сички работници и трудещи се хора във всяка сфера параво на мнение и протекция-синдикат. Разбираемо е, че транспорта в БГ е един много важен икономически фактор, но с много слаба социална форма. За съжаление около нашите среди има много негативно настроени и сус злоба коментират по темата. Дано други да погледнат поне с малко позитивизъм и да разберат една тъкава структура колко полезна би била за нас-транспортните работници или шофьори!
Желая успех!!!
Желая успех!!!
boby_yor- Брой мнения : 2
Местожителство : Горна Оряховица
Синдикат
Крайно време е. Отдавна трябваше да се направи това нещо, за да не може кой-как му скимне да мами шофьорите с пари и да им къса нервите. Аз съм имал случаи, в които на практика съм си плащал за да карам. Подигравка е!
lasombra- Брой мнения : 2
започнах да се чуда ,а заслужаваме ли го тоз Синдикат ,май май..................
Ние сме изтървали влака, си мислим! Сега сме тръгнали пеш да го стигаме. Абе аз се питам друго-що за нация сме?
boby_yor- Брой мнения : 2
Местожителство : Горна Оряховица
Не знам,но определено не сме задружна нация.
Прост пример при списък с фирми ,които по един или друг начин са злоупотребили с нашия труд ,се намират хора,които отиват почват и пак същото е как да се оправят нещата.
Не дай си боже бъде учреден ,,Синдикат,, то на първата стачка за еди какво си всички излезнали на протест автоматично ще бъдат предадени от ,,терикати ,, не си струва хора борили се за нещо да загубат и малкото,което са постигнали .
Егоизъм е верния начин на борба в наща татковина ,мисля от утре се цаним за натегач или сол тъшак на шефо ,че топим сички белким извадим келепир
Прост пример при списък с фирми ,които по един или друг начин са злоупотребили с нашия труд ,се намират хора,които отиват почват и пак същото е как да се оправят нещата.
Не дай си боже бъде учреден ,,Синдикат,, то на първата стачка за еди какво си всички излезнали на протест автоматично ще бъдат предадени от ,,терикати ,, не си струва хора борили се за нещо да загубат и малкото,което са постигнали .
Егоизъм е верния начин на борба в наща татковина ,мисля от утре се цаним за натегач или сол тъшак на шефо ,че топим сички белким извадим келепир
Появиха се нови начинания по темата ето ги и тях:
www.facebook.com/home.php?sk=group_207681262603625&ap=1
http://driverbg.net/cgi-bin/forum?n=0&w=1307091983&ser=
www.facebook.com/home.php?sk=group_207681262603625&ap=1
http://driverbg.net/cgi-bin/forum?n=0&w=1307091983&ser=
С лизачи и дупедавци,и доносници нищо нема да се направи или оправи,некой да е чул некъде в некоя си фирма да станат поне неколко човека и да хвърлят ключовете,а?Нема и да чуеме-само неколко да са пак че има резултат некъв,ами ако са сичките?А?
ivopifeca- Брой мнения : 3
niknmaxroads :: форум :: форум
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите