предложение
2 posters
niknmaxroads :: форум :: форум
Страница 1 от 1
предложение
до Admina
Може ли да се направи сайта така,че когато се отиде върху името на дадена фирма да може да се влезне в някакви коментари който са за нея.Например някой колега пише че еди коя си фирма не е коректна и обяснява защо,щото сега аз гледам списъка ама защо са тези фирми там(в смисъл какво им е провинението ) незнам.Като чукнеме на дадената фирма да видим що е в списъка.Мисля че тази информация я има Админа,така че нека я сподели и с нас.
Може ли да се направи сайта така,че когато се отиде върху името на дадена фирма да може да се влезне в някакви коментари който са за нея.Например някой колега пише че еди коя си фирма не е коректна и обяснява защо,щото сега аз гледам списъка ама защо са тези фирми там(в смисъл какво им е провинението ) незнам.Като чукнеме на дадената фирма да видим що е в списъка.Мисля че тази информация я има Админа,така че нека я сподели и с нас.
Blue stonе- Брой мнения : 8
Re: предложение
значи всичко е възможно,просто трябва време и търпение.До колкото разбирам ти искаш от името на дадена фирма да отидеш към дискусия за нея .Това не е проблем,но ако го направа сам се сещаш,че дискусиите тръгват от нула,тъй като фирмите са дискутирани в много различни форми до сега
Бе с две думи казваш и става,но бавно
Също така забравих да добавя,че дискусиите ше водат в този форум,ако имаш предвид друго казвай сега е момента за апартамента
ако пък просто си любопитен как аджеба и за какво са добавени сите тия фирми,просто ше трябва да ти откажа,поради факта,че съм получил инфо за тях по мноо ведоми и неведоми пътища,разбирай-ел.пощи,коментари от други сайтове,разговор с познати колеги и др.
С радост,ще те осветля за всяка фирма за какво е добавена в списъка съм изразил мое мнение и за това сам знаеш,който не е съгласен с него гледам да се коригирам и незадължавам никого с това
С радост,ще те осветля за всяка фирма за какво е добавена в списъка съм изразил мое мнение и за това сам знаеш,който не е съгласен с него гледам да се коригирам и незадължавам никого с това
ще почакаме
Не искам и този форум да заприличва на форума от "On the Road" v Drivers.net където главните герои като:Тишо буталото,Росен Димитров,Киро владая и т.н.които са компетентни по всякакви въпроси да спамят за щяло и нещяло.(нищо лично нямам към господата),простичко и ясно едно примерче ще дам : фирма"ХХХХХХХХХХХ"-бави заплати,претоварване на камиони;фирма"YYYYYYYYYYYYYY"-нарушаване на часове за каране и почивка,не плаща,фалшив трудов договор,непризнаване на паркинг,и т.н.Точно,кратко и ясно,а вече ако някой колега иска по-подробна информация,нека да пита в това няма нищо лошо.Admin написа:значи всичко е възможно,просто трябва време и търпение.До колкото разбирам ти искаш от името на дадена фирма да отидеш към дискусия за нея .Това не е проблем,но ако го направа сам се сещаш,че дискусиите тръгват от нула,тъй като фирмите са дискутирани в много различни форми до сега
За чакането ще почакаме все пак хубавите неща стават бавно
Blue stonе- Брой мнения : 8
значи в първия свободен момент се захващам,относно споменатия форум те светна спам е имало и ше има,тъй че от тва опазване няма,са като раздела фирма по фирма ше видиш ко ше стане ма обещал съм ше го направа само търпение му е майката
колега помъчих се да направа нещо ,моля коментирай става ли така или да го променямBlue stonе написа:Не искам и този форум да заприличва на форума от "On the Road" v Drivers.net където главните герои като:Тишо буталото,Росен Димитров,Киро владая и т.н.които са компетентни по всякакви въпроси да спамят за щяло и нещяло.(нищо лично нямам към господата),простичко и ясно едно примерче ще дам : фирма"ХХХХХХХХХХХ"-бави заплати,претоварване на камиони;фирма"YYYYYYYYYYYYYY"-нарушаване на часове за каране и почивка,не плаща,фалшив трудов договор,непризнаване на паркинг,и т.н.Точно,кратко и ясно,а вече ако някой колега иска по-подробна информация,нека да пита в това няма нищо лошо.Admin написа:значи всичко е възможно,просто трябва време и търпение.До колкото разбирам ти искаш от името на дадена фирма да отидеш към дискусия за нея .Това не е проблем,но ако го направа сам се сещаш,че дискусиите тръгват от нула,тъй като фирмите са дискутирани в много различни форми до сега
За чакането ще почакаме все пак хубавите неща стават бавно
niknmaxroads :: форум :: форум
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите